Lekkage in uw muur?

Heeft u te maken met natte muren? Dat kan veel verschillende redenen hebben. De luchtvochtigheid in huis kan bijvoorbeeld te hoog zijn, of er kan vocht vanuit de fundering van uw woning optrekken. Ook is het mogelijk dat u met een lek te kampen heeft. In de regio Oss sporen onze specialisten de lekkage in uw muur met plezier voor u op.

Oorzaken van muurlekkage

Wanneer u vochtige muren hebt, wordt dit vaak door een lekkage op een andere locatie veroorzaakt. Uw dak of dakgoot kan bijvoorbeeld lekken, of de hemelwaterafvoer. De lekkage kan te wijten zijn aan problemen met uw gevel. Het probleem kan zich ook in de afvoer of riolering bevinden.

Slaat uw muur zwart uit? Dan zoekt u een snelle oplossing. De bron van de overlast zit vaak ergens anders dan waar u de vochtplek signaleert. Daarom kan het verhelpen van de lekkage in huis lastig zijn. Schakel in dat geval een lekdetectiespecialist in. Wij kunnen de lekkage in de muur voor u opsporen. Dit doen we zonder onnodig hak- en breekwerk, zodat u veel overlast bespaard blijft. Meer weten, of meteen onze hulp inroepen? Neem dan contact met ons op. In Oss en omstreken zijn wij uw specialist bij muurlekkage!