Uw lekdetectiebedrijf in Oss

Een lekkage is altijd vervelend, maar veel mensen zien nóg meer op tegen de opspoor- en herstelwerkzaamheden. Dit kan namelijk voor veel overlast en breekwerk in uw woning zorgen. Er is vandaag de dag gelukkig een alternatief beschikbaar: lekdetectie. Op zoek naar een specialist die lekkage kan vinden zonder hiervoor uitgebreid aan het hakken en breken te slaan? Schakel in de regio Oss dan Lekkage Expertise Nederland B.V. in. Wij zijn uw ervaren lekdetectiebedrijf en zetten de nieuwste apparatuur in om uw lekkage op te sporen.

Vergoeding uit uw opstalverzekering

Geavanceerde apparatuur en ervaren vakmannen: een dure combinatie, denkt u? Dat is vaak niet het geval! Meestal wordt lekdetectie namelijk vergoed vanuit uw opstalverzekering, de verplichte verzekering die u bij aankoop van uw huis heeft afgesloten. Omdat wij in de meeste gevallen schadevrij te werk kunnen gaan, scheelt dit de verzekeraars veel herstelkosten. Daarom investeren zij graag in lekdetectie in plaats van hak- en breekwerk!

Schakel ons in

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u onze hulp onmiddellijk inroepen? Neem dan contact met ons op. Vul het online formulier in, of bereik ons telefonisch op het nummer 085 - 106 10 19. Bij spoed kunt u ons zelfs 24/7 bellen! In Oss en omstreken staat ons lekdetectiebedrijf altijd voor u klaar.